לאה מאואס היא חלק מקבוצת סלה-מנקה ומנהלת המרכז לאמנות ומחקר מעמותה. קבוצת סלה-מנקה היה קבוצה של אמנים עצמאיים הפועלים בירושלים והיוצרת בתחומים שונים משנת 2000. עבודותיו של סלה-מנקה עוסקות בפואטיקה של תרגום כמו גם סוגיות חברתיות ופוליטיות. חברי הקבוצה סלה-מנקה הם לאה מאואס ודייגו רוטמן, אמנים ילידי בואנוס איירס, ארגנטינה, שגרים ועובדים בירושלים.
סלה-מנקה ערכה את הספר ״המחלקה האתנוגרפית של המוזיאון של העכשווי״ (2017), הערה – אמנות עצמאית בשלהי המאה ה21 (יחד עם רונן אידלמן, 2014), יזמה וערכה את כתב עת לאמנות ״הערת שוליים (2001-2007), אצרה והפיקה את ארועי הערה – ארועי אמנות עכשווית אשר פעלו ללא תמיכה ממסדית או מסחרית מתוך בחירה (2001-2007). בשנת 2009 יסדה את מרכז לאמנות ומחקר מעמותה ומנהלת אותו מאז. המרכז פעל בעין כרם (2009-2012) ומאז 2013 בבית הנסן בירושלים.
עבדותיה של הקבוצה הוצגו בתערוכות רבות ופסטיבלים בארץ ובעולם. בין היתר: מוזיאון ישראל, טייט מודרן, לונדון; מוזיאון פתח תקווה, מוזיאון חיפה, המרכז הישראלי לאמנות דיגיטלית, חולון; טרנסמדיאלה, ברלין; פסטיבל הקולנוע ירושלים; אייבים, ניו יורק; קסל יוז׳סדובסקי, ורשה, בלאקבוקס, בלפסט ופיפאיי, ברקליי.